Dyrene våre
Jonasz
Jonasz bor hos Fundacja Centaurus i Polen ( www.centaurus.org.pl ). Et forsømt og underernært føll som de berget fra slakteren. Vi fjernadopterte ham og skal sørge for hans mat, dyrlegetilsyn og hovslager. Det blir spennende å følge hans utvikling :-)
Vårbris
Vårbris kom til oss sommeren 2018 til å bli en ny venninne til Råger. Hun er en norsk kaldblodstraver som trives mye bedre på Øvergårds store beiter enn på travbanen. God og snill og er blitt veldig glad i Råger. Takk Anette for at vi får ha Vårbris her med oss.
Dakota
Dakota, Anna Maria og Magnus sin pus som kom til gården i november 2016 som en bitte liten kattunge. Nå er han en flott kar med verdens største hale og rikt ordforråd. Kosete, hjemmekjær og flink til å erte og leke med gamlekatter ;-)
Råger

Råger er Anna Marias flotte lyngsvallak. I praksis er han Ewa Anna sin tur- og ridehest.  Han ble født i 1990 men er fremdeles veldig sprek og frisk. 

Tami
Tami (Fjällfarmens Yolene) hentet vi hjem den 24.juni 2010. Hun er Anna Marias hund av rasen finsk lapphund. Både kosete og energisk. Hun vokste til en flott dame som sier fort ifra når det kommer noen. Tami bor nå i Heggelia sammen med Anna Maria og Magnus.
Aila
Aila (Black Blossom Lady Ranni) hentet vi i Sverige den 03. september 2010. En liten "bamse" av rasen finsk lapphund. Hun er Ewa Anna og Arne sin hund. Kosete og litt rampet men samtidig superlydig. Har stort repertoar av rare lyder og positurer ;-) Arnes trofaste turvenninne.
Trixi

Grå pusi Trixi kom til oss som en liten kattunge i 2007 fra Dyrebeskyttelsen og er en av gårdens musefangere og kosekatter. Både skarp og kosete. Hjemmekjær, aldri borte. Har sin favorittplass på "kattehylla" på røkterrommet ;-)

Anton
Anton hentet vi fra Dyrebeskyttelsen i Tromsø våren 2017. Han er ca like gammel som Trixi og veldig lik Murre av utseende. Flott personlighet og dyktig som rollemodell og oppdrager for Dakota. En klok katt og Ewa Annas turkompis på soppturer. 
Vi tok farvel med ham i januar 2021.
Akvarium
Et 360 liters hjørneakvarium som vi startet på høsten 2015. Her bor det litt større fisker- perlegurami og praktbotiaer samt odessabarber og glassabborer.
Akvarium
En 120-liters akvarium som skaper litt spa-stemning på badet. Her bor det små fisker- neontetra, rødmunnstetra, glassmaller.
Funny Lady
Funny Lady, en særdeles vellykket blanding av dansk varmblod og lyngshest. Hun kom til oss fra Senja i august 2016 for å bli en ny venninne til Råger. Like gammel og like snill som han. Hun var en trygg og flink ridehest :-) Men alderen krevde sitt og vi tok avskjed med henne sommeren 2018.