Dyr som vi hadde før

Monsen Murre kom til oss fra Dyrebeskyttelsen våren 2007, da var han en voksen katt. Han var veldig kjærlig, likte å bli kost med og børstet. Samtidig- dyktig jeger og lekekompis for Trixi. Han forlot oss sommeren 2016.
Tigergutt var vår ridehest. En flott angloaraber som kom til oss i november 2009. Han og Anna Maria deltok på flere dressur konkurranser med fine resultater. Han var med oss i 7 år til han ble 14.
Hovawart tispe Sandy ( Robenhofs Champagne), en flott familiehund. Vi drev sammen med snørekjøring, tur, lydighet, litt bruks og trening i Øverbygd Hundeklubb. Hun kom til oss som 2-åring og var med oss til hun ble 11 år.
Fiji (født i 2007) og datter Kia (født i 2009) er våre tamme geiter. Smarte og frekke men også glad i kos. Nå har de flytta til en fin småbruk i Hamnvåg (Balsfjord) der de har selskap av hester og villsauer.
Oscar var en flott katt som etter ei god stund på vandring valgte oss og bodde her på gården. Han spiste fra hånda men ville ikke bli strøket eller tatt på fanget. Nå har vi ikke sett ham på veldig lenge.